Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست خبری فیلم «برادران لیلا» ساخته سعید روستایی که در بخش اصلی مسابقه هفتادوپنجمین جشنواره کن حضور دارد، امروز (پنجشنبه ۵ خرداد) برگزار شد.

در بخشی از این نشست، سعید روستایی، در پاسخ به پرسشی پیرامون شخصیت‌های قوی زن و مردانِ ضعیف در فیلم‌هایش توضیح داد: «این طور نبوده که در فیلم‌هایم همه مردها بیکار یا معتاد باشند اما این که همیشه یک زن پیشرو وجود دارد که آینده‌نگر و باهوش‌ است، برمی‌گردد به زندگی خودم؛ چرا که خواهر بزرگ‌تری به نام لیلا دارم که من را بزرگ و کمک کرده که درس بخوانم، کار کنم و به این‌جا برسم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نقش مهمی در زندگی من داشته است.»

این کارگردان، در واکنش به پرسشی درباره نگاهش به طبقه فرودست و پایین جامعه هم پاسخ داد: «یکی از مهم‌ترین دستاوردهای دولت‌های ایران در ۴۰ سال گذشته این بود که یک طبقه متوسط شکل گرفته بود که متاسفانه، این طبقه در ۱۰ سال گذشته، بسیار نازک و کوچک شده است. در این شرایط، خیلی‌ها پولدارتر شدند و بیشتر از آن‌ها، مردمی هستند که بی پول و فقیر شدند. بخش کوچکی از جامعه را می‌بینیم که هر روز شرایط‌شان بهتر می‌شود و بخش بزرگی از جامعه اوضاع‌شان بدتر می‌شود.»

او درباره تاثیر تقدیر اجتماعی و اقتصادی بر سرنوشت آدم‌های امروزِ جامعه ایران توضیح داد: «برخی مواقع، تقصیر آدم‌های یک خانواده است که دچار مشکلاتی می‌شوند و به گرفتاری می‌افتند، ولی در شرایط امروزی ایران، دیگر نمی‌توان این را گفت. وقتی روزی سه‌بار، تورم به آدم‌ها یادآوری می‌شود، دیگر نمی‌توان همه چیز را تقصیر خانواده انداخت. در دو فیلم من، دخترانی در تلاش برای جلوگیری از فروپاشی خانواده هستند؛ در «ابد و یک روز» شاید بخشی بزرگ از تقصیر بر گردن خانواده باشد، ولی در «برادران لیلا» این گونه نیست و این شرایط حاکم بر جامعه است که بر خانواده تاثیر عمیق و شدید می‌گذارد و افراد چه اشتباه کنند و چه نکنند، به سمتی که نباید، می‌روند.»

سعید روستایی همچنین درباره سرنوشت اکران فیلم «برادران لیلا» در ایران گفت: «واقعیتش این است که فیلم الان پروانه نمایش هنوز نگرفته است و باید برگردیم و این کار را انجام بدهیم. یک لیست بلندبالا برای اعمال سانسور هم به ما داده‌اند که انجام نخواهیم داد. «برادران لیلا» در دولت پیشین پروانه ساخت گرفته است و دولت تازه می‌خواهد ما براساس سلیقه و قوانین آن‌ها، صحنه‌ها را اصلاح کنیم. برای همین باید صبر کنیم و ببینیم چه خواهد شد.»

۵۷۵۷

کد خبر 1635209

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سعید روستایی جشنواره فیلم کن سازمان سینمایی سینمای ایران کارگردانان سینمای ایران جشنواره های سینمایی سعید روستایی برادران لیلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • (ویدیو) فرآیند تهیه ترشی سیر به روش سنتی یک خانواده روستایی آذربایجانی
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • گپ و گفت با معلم امدادگر/ نقش معلمان در جامعه روستایی
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • پست احساسی بازیگر «نون خ» برای سعید آقاخانی (فیلم)